Το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που εργάζονται ασταμάτητα, προκειμένουν να πραγματοποιηθούν χιλιάδες εξετάσεις δειγμάτων έγκαιρα και να ενημερωθούν άμεσα οι πολίτες για τα αποτελέσματα, είπε ο καθηγητής κλινικής Ιολογίας Γιώργος Σουρβίνος.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Σουρβίνος ευχαρίστησε τους «αθέατους ήρωες». Τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν ωράρια, βράδια, αργίες και Σαββατοκύριακα. Εκείνους που δουλεύουν ακατάπαυστα και έχουν σηκώσει όλο το επιδημιολογικό βάρος της Κρήτης αγόγγυστα και με υπερηφάνεια.

«Ανθή, Γωγώ, Ζωή, Μαριλένα, Χαρά, Δήμητρα, Κωνσταντίνα, Μαρία, Γιασεμή, Ελπίδα, Μελίνα, Αλέξανδρε: ένα μεγάλο ευχαριστώ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σουρβίνος.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Σουρβίνου:

«Σε αυτήν την επιδημική κρίση υπάρχουν οι αθέατοι ήρωες. Άνθρωποι που δεν υπολογίζουν ωράρια, βράδια, αργίες, Σαββατοκύριακα. Άνθρωποι που δουλεύουν ακατάπαυστα, φορώντας βαρύ εξοπλισμό με στολές, μάσκες, γυαλιά, χειρίζονται χιλιάδες δείγματα με ακρίβεια, ακούραστα, μέσα σε θορυβώδεις αλλά απαραίτητους θαλάμους βιοασφάλειας. Άνθρωποι που με αίσθημα προσφοράς, κάνουν τα πάντα για να γίνονται οι εξετάσεις έγκαιρα και να ενημερώσουν για τα αποτελέσματα άμεσα. Με κόπο, αυτοθυσία και αίσθηση του καθήκοντος! Νέα παιδιά, επιστήμονες, που η πανδημία τους έφερε να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν για τον κορωνοϊό και καλή τύχη για μένα να τους έχω στην ομάδα μου.

Από την αρχή της πανδημίας, το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής Κρήτης ξεπέρασε πολλές φορές τον εαυτό του, ξεκινώντας με διψήφιο αριθμό δειγμάτων ημερησίως, φτάνοντας πλέον σταθερά σε τετραψήφια νούμερα. Έχοντας αναλύσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 150.000 δείγματα, οι άνθρωποι του Εργαστηρίου έχουν σηκώσει όλο το επιδημιολογικό βάρος της Κρήτης αγόγγυστα και με υπερηφάνεια. Και συνεχίζουμε…
Ανθή, Γωγώ, Ζωή, Μαριλένα, Χαρά, Δήμητρα, Κωνσταντίνα, Μαρία, Γιασεμή, Ελπίδα, Μελίνα, Αλέξανδρε: ένα μεγάλο ευχαριστώ!».