Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, συνεχίζει να προβάλει τις εγκαταστάσεις της (Κολυμβητήριο, Εθνικό στάδιο, Κλειστό γυμναστήριο του Λίντο), με VIDEOS, ώστε όλοι να έχουν μια εικόνα για την «αλλαγή» που έχει γίνει συνολικά στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ, τον τελευταίο καιρό.

Ανακαίνιση και βελτίωση όλων των εγκαταστάσεων, με την υποστήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έχει βάλει την σφραγίδα του σε όλη αυτήν την «αλλαγή» σε Κολυμβητήριο, Στάδιο Ελευθερίας και Κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Τα καλύτερα έρχονται για τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ με το μεγάλο έργο, προυπολογισμού 12 εκ. ευρώ, που δημοπρατείται άμεσα και το οποίο προβλέπει περιμετρικά του υφιστάμενου κολυμβητήριού Ηρακλείου και του κλειστού γυμναστηρίου Λίντο, μια ακόμη κλειστή πισίνα, νέα γραφεία, κυλικεία και αναβάθμιση του χώρου, ένα ακόμη κλειστό προπονητήριο μπάσκετ βόλει, ένα γήπεδο μπιτς βόλει, μια πίστα σκέιτμπορντ, αναβάθμιση των γηπέδων τένις και ένα γήπεδο 3on3.

«Το κολυμβητήριο μας! Η πισίνα μας! Ερχονται μεγάλες στιγμές! Θα γίνει ένα «κόσμημα» για το Ηράκλειο και την Κρήτη μας!» αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ΕΑΚΗ, με πλάνα απο…ψηλά, απο το κολυμβητήριο Ηρακλείου.

.