Το Ηράκλειο αγκάλιασε την «Αντιστάρ» του Γιάννη Βίτσα

Πρέπει να διαβάσετε

 

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου “Η αντιστάρ” (εκδόσεις Υδροπλάνο) στο Ηράκλειο της Κρήτης με αγαπημένα πρόσωπα της πρωτεύουσας του μεγαλύτερου νομού του υπέροχου νησιού να δίνουν το παρών στη μυθιστορηματική βιογραφία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Γιάννη Βίτσα που βασίζεται στη ζωή της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου.

Το βιβλίο που από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του αγκαλιάστηκε από το αναγνωστικό κοινό, συγκίνησε όσους παρευρέθηκαν στην αίθουσα “Ntore Gastronomy & Symposia” το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου συντόνισε την εκδήλωση, η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη διάβασε αποσπάσματα, ενώ οι δημοσιογράφοι Αντιγόνη Ανδρεάκη, Εβίτα Δημητριάδη, Μαρία Ορφανάκη, Νεκταρία Κοκκινάκη αλλά και οι εκπαιδευτικοί Μαριάννα Κανδεράκη και Γιάννης Γιγουρτσής μίλησαν για το ξεχωριστό βιβλίο του δημοσιογράφου.

Τη βραδιά έκλεισε το συγκρότημα των Karmica αλλά και ο έντεχνος ερμηνευτής Γιώργος Παντερής Ψαρρός, ενώ ο βουλευτής Ηρακλείου, γενικός γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι δημοσιογράφοι Κώστας Βεζυράκης, Αναστασία Μπιτζιλέου, Νίκη Μπελαδάκη χειροκρότησαν με θέρμη την εκδήλωση.

Την επόμενη ημέρα ακολούθησε με τεράστια επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου στην Ιεράπετρα υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, όπου η πρόεδρος του φεστιβάλ Ελένη Βλάση ανακοίνωσε μία ακόμη βραδιά αφιερωματική στην «Αντιστάρ» στις αρχές Αυγούστου κατά τις ημέρες διεξαγωγής του.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ:
1: Στέλιος Νταλιαδάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Χρήστος Κωνσταντουλάκης, Γιάννης Βίτσας, Μαριάννα Κανδεράκη, Καίτη Νταλιαδάκη
2:Εβίτα Δημητριάδη, Γιάννης Βίτσας, Μαρία Ορφανάκη
3: Η ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη
4: Ειρήνη Νικολοπούλου. Γιάννης Βίτσας
5: Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ειρήνη Νικολοπούλου, Γιάννης Βίτσας
7. Μαριάννα Πολυχρονίδη, Γιάννης Βίτσας
9: Καλλιόπη Πολένα, Γιάννης Βίτσας, Εβίτα Δημητριάδη, Αντιγόνη Ανδρεάκη, Σάκης Μπιλάλης
10. Μαρία Ορφανάκη
11. Γιώργος Παντερής Ψαρρός
13. Ειρήνη Νικολοπούλου
14. Νεκταρία Κοκκινάκη
15. Νεκταρία Κοκκινάκη, Γιάννης Βίτσας
16. Το συγκρότημα «Karmica»
17. Το Ηρακλειώτικο κοινό «αγκάλιασε» την Αντιστάρ
18. Νίκη Μπελαδάκη, Γιάννης Βίτσας, Αναστασία Μπιτζιλέου
19. Γιάννης Γιγουρτσής

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα