Το ιδιοφυές κόλπο για εύκολο πακετάρισμα βαλίτσας -Το viral βίντεο που ενθουσίασε το TikTok

Πρέπει να διαβάσετε

Υπάρχει ένα νέο κόλπο για πακετάρισμα, που σαρώνει στο TikTok. Και αν έχετε παιδιά, μπορεί να θέλετε να το ακούσετε.

Μερικές μαμάδες χρησιμοποιούν κρεμαστές παπουτσοθήκες για να πακετάρουν τα ρούχα των παιδιών τους για τις διακοπές και πολλές ενθουσιάζονται από την εκπληκτική πρακτικότητα τους.

Μία γυναίκα, η Jade O’Neal, μοιράστηκε το hack σε ένα βίντεο τον περασμένο μήνα που έφτασε τις 2,6 εκατομμύρια προβολές. «Αν ταξιδεύετε με ένα μωρό, αυτό το χακάρισμα πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας», ανακοίνωσε στο βίντεο διάρκειας 29 δευτερολέπτων.

Δείτε βίντεο με το κόλπο για απλό και εύκολο πακετάρισμα:

Η O’Neal έδειξε την κρεμαστή θήκη οργάνωσης παπουτσιών που είχε αγοράσει από την Amazon και εξήγησε ότι δίπλωσε κάθε διαφορετικό ρούχο που θα φορούσε η κόρη της στις διαφορετικές τσέπες, ακόμα και αξεσουάρ.

«Έφτιαξα τρεις σειρές ρούχων και μετά τα μαγιό είχαν τη δική τους σειρά και οι πιτζάμες τη δικιά του και έβαλα έξτρα στο κάτω μέρος», εξήγησε.

Η μαμά των δύο παιδιών συνέχισε, «Αυτό διπλώνει ακριβώς στη βαλίτσα σας, όταν φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε απλώς να το κρεμάσετε σε μια πόρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας και μετά όλα είναι εξαιρετικά προσβάσιμα, έτοιμα για χρήση και δεν χρειάζεται να σκάβετε σε μια βαλίτσα όλες τις διακοπές σας»

https://www.tiktok.com/@jade.oneal/video/7244723012971318571?embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&refer=embed&referer_url=www.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fkolpo-gia-paketarisma-balitsas-viral-binteo-tiktok&referer_video_id=7244723012971318571

 

Μοιράστηκε επίσης κλιπ που δείχνει πώς ακριβώς διπλώνει την παπουτσοθήκη στη βαλίτσα της. Και, αυτόν τον μήνα, μια άλλη δημιουργός, η Stephanie Joplin, δοκίμασε μόνη της το hack – μια προσπάθεια που συγκέντρωσε 7,3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

«Δοκίμασα το viral packing hack για τα παιδιά σας και να σας πω ότι θα αλλάξει το παιχνίδι», είπε η Joplin, η οποία ακούει στο όνομα χρήστη @betterwithchardonnay. Εξήγησε ότι οργάνωσε την κρεμάστρα των παπουτσιών της ανάλογα με τις διαφορετικές μέρες που θα φορούσαν τα παιδιά της τα ρούχα.

«Χρησιμοποιώ αυτόν τον οργανωτή για να πακετάρω για δύο νήπια για ένα εξαήμερο ταξίδι», εξήγησε. «Μπορείτε να μαζέψετε όλα τα ρούχα τους και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το κάτω μέρος για τυχόν ρούχα που περισσεύουν ή άλλα αντικείμενα που χρειάζεστε».

Στην ενότητα σχολίων του βίντεο της Joplin, πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάστηκαν από το hack και ήθελαν να το δοκιμάσουν μόνοι τους.

@betterwithchardonnay

Viral kids packing hack #parentinghack #parentingwin #packingkids #suitcasepackingtips

♬ original sound – Stephanie – Midsize Style

Αν και δεν είναι σαφές από πού ακριβώς ξεκίνησε αυτό το hack, φαίνεται ότι άλλοι γονείς έχουν δοκιμάσει το hack με διαφορετικούς τρόπους, με μερικούς να χρησιμοποιούν ακόμη και κρεμαστά cubbies (κυβάκια) για να μαζέψουν τα πράγματα των παιδιών τους.

Τον Φεβρουάριο, η TikToker και η δημιουργός περιεχομένου Desirae Barnett έφτιαξαν ένα βίντεο που δείχνει πώς μαζεύει τα πράγματα για τα τέσσερα παιδιά της για ένα πενθήμερο ταξίδι, συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές.

Έδειξε επίσης πώς οργάνωσε όλα τα σνακ και τα παιχνίδια τους, τοποθετώντας πολλά από αυτά σε ξεχωριστές θήκες.

@desiraeathome

Lots of work on the fromt end, but makes the trip so much easier! #travelingwithkids #travelhacks #traveltips #packinghacks

♬ Crazy In Love (feat. Jay-Z) – Beyoncé

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα