Το γκολ λείπει απο τον Εργοτέλη-Πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες

Ο Εργοτέλης σκοράρει με δυσκολία και αυτό του κόστισε στην Καλαμάτα, όπου ηττήθηκε με 2-0, αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι.

“Οταν χάνεις τα γκολ κάποια στιγμή το πληρώνεις και εμείς το πληρώσαμε στην χειρότερη στιγμή, στις καθυστερήσεις δηλαδή” ανέφερε ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Μπαδήμας, μετά το παιχνίδι.

Στον Εργοτέλη, στρέφουν την προσοχή τους, στο επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Παναθηναικό Β’ την προσεχή Κυριακή στο Παγκρήτιο στάδιο, για την 6η αγωνιστική

Η τοποθέτηση του προπονητή του Εργοτέλη, μετά την ήττα στην Καλαμάτα:

”Ήταν το τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα και αυτό μας δημιουργούσε έναν προβληματισμό όσον αφορά την διαχείριση της κούρασης. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα, κάτι που νομίζω μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο καθώς είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσαμε τρεις μεγάλες φάσεις.

Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν χάνεις τα γκολ κάποια στιγμή το πληρώνεις και εμείς το πληρώσαμε στην χειρότερη στιγμή, στις καθυστερήσεις δηλαδή. Από εκεί και πέρα, στην επανάληψη η Καλαμάτα διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι, εμείς δεν βρήκαμε λύσεις, δεν είχαμε γρήγορη κυκλοφορία παρόλα αυτά καταφέραμε να δημιουργήσουμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες όπου βρήκαμε απέναντι μας τον αντίπαλο τερματοφύλακα που έκανε εξαιρετική εμφάνιση σήμερα. Θεωρώ ότι το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν και η φάση που έκρινε την αναμέτρηση”.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα