Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
«Η δημοσίευση σε ΦΕΚ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την ίδρυση του Εσπερινού Λυκείου Ασημίου, σηματοδοτεί μια ουσιαστική «επένδυση» στην εκπαίδευση και την δια βίου μάθηση, με γνώμονα την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Γόρτυνας μετά την «ιδιαιτέρως θετική και ελπιδοφόρα εξέλιξη», που ανταποκρίνεται σε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.
Όπως αναφέρει ο δήμος η εξέλιξη αυτή και «δικαιώνει τις προσπάθειες τόσο του Δήμου Γόρτυνας, όσο και όλων όσοι συνέβαλαν στην ίδρυση της νέας εκπαιδευτικής δομής».
Η δημοτική αρχή στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί για την υποστήριξη και την συνεργασία την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και, προσωπικά, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, Εμμανουήλ Καρτσωνάκη, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης και, προσωπικά, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, Αντώνη Φουντουλάκη, το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και την Υπουργό, Σοφία Ζαχαράκη και τον βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη.