Αιφνιδιάστηκε ένας Έλληνας ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην κεντρική οδό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα το απόγευμα της Δευτέρας και είδε ξαφνικά το κινητό του να κάνει… φτερά! Αν και δεν δίστασε να καταδιώξει τον αλλοδαπό που του το άρπαξε, δεν πήρε την απροσδόκητη εξέλιξη.

Ο δράστης κατευθύνθηκε τρέχοντας προς τον μόλο του Αγίου Νικολάου, αλλά τη στιγμή που το θύμα πίστεψε ότι τον είχε εγκλωβίσει, τον είδε έκπληκτος να… βουτάει στην θάλασσα και να απομακρύνεται κολυμπώντας! Αμέσως ειδοποίησε Αστυνομία και Λιμενικό, όμως ο αλλοδαπός δεν εντοπίστηκε. Παρ’ όλα αυτά, το κλεμμένο κινητό είχε πέσει από την τσέπη του στο μόλο κι έτσι ο ιδιοκτήτης του το παρέλαβε!

Πιτσιρίκια έκλεψαν μοτοσικλέτα στην Φωκίδα

Βόλτες τρικάβαλο με κλεμμένη μοτοσικλέτα έκαναν από την περασμένη Παρασκευή τρεις ανήλικοι, οι δύο εκ των οποίων αλλοδαποί, που τη «βούτηξαν» στο Ευπάλιο Φωκίδας. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ευπαλίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ανηλίκων και των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Πηγή: protothema.gr