Μητέρες, τα παιδιά των οποίων δολοφονήθηκαν από κακοποιούς, οι οποίοι μπαινόβγαιναν στις φυλακές. Με πλούσια παραβατική δράση, που δεν σωφρονίστηκαν ποτέ, εξέτισαν το ελάχιστο των ποινών τους και μέρες μετά την αποφυλάκισή τους, πήραν ένα φονικό όπλο στα χέρια τους και έγιναν στυγνοί δολοφόνοι. Είναι ο κοινός παρονομαστής αδιανόητων εγκλημάτων που συγκλόνισαν.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Πληγώθηκα που είδα όλο αυτό χθες. Στεναχωρήθηκα Θυμήθηκα το παιδί μου Ο πόνος είναι αφόρητος και αβάσταχτος» σημείωσε μιλώντας στο MEGA, η Γεωργία Ανδριέλου, η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. Της νεαρής κοπέλας που είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη μέσα στο δεύτερο Νεκροταφείο της Αθήνας. Έχει μάθει για το φρικτό τέλος της 20χρονης Καρολάιν και νοιώθει τον πόνο αυτών των γονιών που ξαφνικά, κάποιος, τους στέρησε για πάντα το παιδί τους.

«Είχε οικογένεια το κορίτσι αυτό. Κρίμα και μωράκι και άντρα και οικογένεια ωραία και το κορίτσι αυτό έφυγε έτσι σαν το κορίτσι το δικό μου που δεν πρόλαβα να το χαρώ και εγώ το κορίτσι μου αυτοί είναι δολοφόνοι γεννημένοι δολοφόνοι» πρόσθεσε η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη.

Τόσο καιρό μετά τη δολοφονία της κόρης της κι ο πόνος δεν έχει μαλακώσει. Πονάει περισσότερο που σκέφτεται ότι ο 52χρονος δράστης, θα έπρεπε να είναι στην φυλακή, αντί να είναι ελεύθερος και να στερεί μια ζωή. Όπως θυμίζει, στο παρελθόν είχε καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για υποθέσεις ναρκωτικών, παρ’ όλ’ αυτά, εξέτισε μόλις τα 6 χρόνια και μέρες πριν δολοφονήσει την 32χρονη γυναίκα, είχε αφεθεί ελεύθερος.

«Είχε άσχημο παρελθόν αυτός από τις φυλακές είχε βγει Δεν ξέρω ένας αλήτης είχε καταδικαστεί πολλά χρόνια φυλακή από ότι είχα μάθει και βγήκε στα πέντε χρόνια έξω με το νόμο Παρασκευόπουλο αποφυλακίστηκε και αμέσως έκανε αυτό το πράγμα έκανε το έγκλημα σκότωσε το παιδί» συμπλήρωσε η κυρία Ανδριέλου.

Η Αθηνά Κακουλίδου περιμένει ακόμα την τιμωρία των δολοφόνων του παιδιού της, του Τηλέμαχου στη Σητεία, γνωρίζοντας ότι ο ένας από αυτούς, είχε πλούσιο παρελθόν στις φυλακές. Τέτοιο, που όπως η ίδια λέει, του έχει πλέον, προσδώσει… «προνόμια».

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Πληγώθηκα που είδα όλο αυτό χθες στεναχωρήθηκα Θυμήθηκα το παιδί μου Ο πόνος είναι αφόρητος και αβάσταχτος Είπα το παράπονό μου ενώ ήταν υπό Αστυνομική επίβλεψη Έκανε ότι έκανε βέβαια τους βάζουν οι αστυνομικοί τους βγάζουν έξω οι δικαστικοί είχε παρελθόν βέβαια είχε παρελθόν είχε αποφυλακιστεί μπαινόβγαινε στις φυλακές 2,5 μήνες είχε βγει από τις από τη φυλακή όταν έκανε το έγκλημα Συγνώμη έκανε το δικό μας και μετά Τον πιάσανε μετά στο Ρέθυμνο κάτι για διακίνηση Και οπλοκατοχή πάλι χαμός δηλαδή ιστορία ο άνθρωπος Καταρχάς αυτός μέσα στις φυλακές τώρα είναι ανώτατος αξιωματικός θα διατάζει» σημείωσε η Αθηνά Κακουλίδου, μητέρα του άτυχου Τηλέμαχου Κακουλίδη.

Πηγή: megatv.com