Το “ευχαριστώ” του Ερ. ΟΦΗ για την ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία (Photos)

Πρέπει να διαβάσετε

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην εθελοντική δράση αιμοδοσίας που πραγματοποίησε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, εξέφρασαν οι διοικούντες του συλλόγου.
Στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τονίζουν:  “Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ευχαριστεί και φέτος, όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία μας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος, του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε τους προπονητές, αθλητές, γονείς, τα μέλη και φίλους του συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.
Ευχαριστούμε την λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης, που ήταν κοντά και σε αυτή τη δράση μας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την κοινωνική ευαισθησία, που έχουν.
Ευχαριστούμε τον Παγκρήτιο Σύλλογο Νεανικού Διαβήτη (ΠΑΣΥΝΕΔ) και τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας (Μεσογειακή Αναιμία) Ηρακλείου, Λασιθίου, που ήταν κοντά μας και θα κάνουμε μαζί και άλλες κοινωνικές δράσεις στο μέλλον.
Ευχαριστούμε θερμά την κινητή μονάδα αιμοδοσίας, του ΠΑΓΝΗ (Στέλιος Ψυχαράκης, Δημήτρης Ξημέρης, Μανώλης Κακουδάκης) για την άριστη συνεργασία, για μια ακόμη φορά.
Να είστε όλοι βέβαιοι, ότι το αίμα που μαζέψαμε, θα βοηθήσει και φέτος, όπως και πέρσι, αρκετούς απο τους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς!”
Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα