Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τη συμφωνία παραχώρησης του τυποποιητηρίου της Ένωσης Ηρακλείου και των εμπορικών της σημάτων σε ιδιώτες.

Ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης και σημερινός σύμβουλος του Μάκη Βορίδη επιμένει να αναφέρεται στη δύσκολη συγκυρία για την ΕΑΣΗ ωστόσο δεν απαντάει στο γιατί δεν προχώρησε σε ανοιχτή πρόσκληση αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή.

Η συμφωνία της διοίκησης Ανδρέα Στρατάκη έβγαλε εκτός «κάδρου» την Ένωση με μηδενική συμμετοχή στο μετοχικό σχήμα και χωρίς δυνατότητα επιρροής στη διαμόρφωση των τιμών.

Ο Σταύρος Γαβαλάς μίλησε ανοιχτά για μία «περίεργη συμφωνία». Υπάρχει άραγε πολιτικό θέμα για τον σύμβουλο του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης;

Θα μπει στον … κόπο ο Μάκης Βορίδης να αναζητήσει αν προκύπτει «θέμα» για τον σύμβουλό του και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ;

Πάντως πολλές εξηγήσεις δεν χρειάζονται. Σήμερα η εταιρία συμφερόντων Αλμπαντάκη πληρώνει ενοίκιο 500 ευρώ το μήνα για το εμπορικό σήμα «Κνωσός».

Και αναρωτιόμαστε, θέλει ανάλυση για το ποιος είναι ο κερδισμένος και ποιος ο χαμένος από αυτή την ιστορία;

Κατά τα άλλα, Στρατάκης και Αλμπαντάκης φέρονται να επεξεργάζονταν καλύτερους όρους συμφωνίας για την Ένωση Ηρακλείου. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια έμειναν στην … επεξεργασία.