Η νέα stand up παράσταση που γράφει και εκτελεί η Σοφία Μουτίδου θα πάρει…παράταση στο Θέατρο του Τεχνόπολις, αφού έγινε πολύ γρήγορα sold out.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και την εκπομπή Live με την Αντιγόνη, η Σοφία Μουτίδου, εξήγησε ότι το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τόσο μεγάλο, με αποτέλεσμα να έχουν κοπεί ήδη 400 εισιτήρια για την αυριανή – έξτρα παράσταση.

Σύμφωνα με την ίδια, η παράσταση κάνει μια γενική τοποθέτηση για τον Έλληνα και πραγματεύεται στην ουσία, για ποιο λόγο η Ελλάδα έχει τόσο βαρύ όνομα.

«Δεν ασχολούμαι με τον κορωνοϊό. Είναι πιο μαζικό. Είναι ο Έλληνας ως τηλεθεατής, ως οδηγός, ως μέρος της οικογένειας και της κοινωνίας. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουμε υποστεί μια μεγάλη αλλαγή στον πυρήνα μας», ανέφερε η ίδια.

Μάλιστα, σχολίασε ότι, τουλάχιστον οπτικά, όπως βλέπει την Κρήτη, οι άνθρωποι της φαίνονται πολύ χαρούμενοι. «Είναι πραγματικά σαν να μην έχει συμβεί κάτι. Όμως μέσα μας έχουν γίνει πολλά σοβαρά πράγματα», λόγω της πανδημίας και της καραντίνας.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι πολλά επαγγέλματα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, όπως είναι ο τομέας της τέχνης. «Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Είμαστε ελέω Θεού. Υπάρχει ένα πλάνο ναι, αλλά το χειμώνα τι θα γίνει με τα θέατρα; Είμαστε ένας χώρος που αν δεν μπει πολύς κόσμος μέσα, δε δουλεύουμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: