Την τελευταία του ημέρα στο γραφείο ταυτοτήτων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο Ζαχάρης Χαραλαμπάκης. 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τη σελίδα του στο facebook, όπως και άλλοι συνάδελφοί του, μαζί με μια τούρτα πάνω στην οποία αναγραφόταν η φράση «35 χρόνια στην αστυνομία»!

Ο Ζαχάρης Χαραλαμπάκης υπηρέτησε το σώμα με αφοσίωση και πλέον ήρθε η ώρα να δρέψει τους καρπούς των κόπων του.

Το μήνυμα του κ. Πικράκη:

“Αγαπημένε μου φίλε Ζαχάρη αφού πήρες την μεγάλη απόφαση και μετά από 35 χρόνια στο Σώμα αποφάσισες να ” κρεμάσεις τα γάντια σου” σου εύχομαι καλός πολίτης . Θα λείψεις πολύ από την υπηρεσία γιατί ως αστυνομικός ξεχώριζες αλλά οι φίλοι σου θα είναι για πάντα δίπλα σου.

Είσαι ένας εξαίρετος συνάδελφος και πάνω από όλα άνθρωπος , σταθερός στις αξίες σου, αγαπητός στους πολίτες, άριστος οικογενειάρχης, πιστός στους φίλους σου και η αξιοπρέπεια σου παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Στεναχωριέμαι που αυτή η καθημερινή τριβή που είχαμε αυτά τα τελευταία 8 χρόνια που μας χώριζε μόνο μια πόρτα θα σταματήσει, αλλά από την άλλη χαίρομαι για τον καλό μου φίλο που έχει τώρα όλο τον χρόνο να χαρεί τους καρπούς τόσων δύσκολων χρόνων και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Με αγάπη και εκτίμηση οι φίλοι σου στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.”