Την Κυριακή 28 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 27ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά

Πρέπει να διαβάσετε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 27ο Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, με αφετηρία τις Στέρνες και τερματισμό στην Ιερά Μονή Κουδουμά. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γόρτυνας, συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα, με στόχο την διεξαγωγή του αγώνα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αθλητές και το κοινό.

 

Ο Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά ξεκίνησε ως τάμα στην Παναγία από τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης, την κοινότητα Στερνών και την Ιερά Μονή Κουδουμά, με εμπνευστή τον μαραθωνοδρόμο και ορειβάτη, Γιάννη Παντατοσάκη. Οι συμμετέχοντες διανύουν απόσταση 22,5 χιλιομέτρων (9 χιλιόμετρα ανηφόρα, 13,5 χιλιόμετρα κατηφόρα), διασχίζοντας τα Αστερούσια και ακολουθώντας μια διαδρομή μοναδικής φυσικής ομορφιάς.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα Γιάννης Κρητικόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Κοκκινάκης, η διαχειρίστρια των Σχολικών Επιτροπών Μαρία Σφακιανάκη – Ντελάκη, ο πρόεδρος της κοινότητας Στερνών Νίκος Τσατσάκης, οι Μαρία Τζανή, Γιάννης Παντατοσάκης, Αντώνης Παντουβάκης από τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης και η Βάσω Αγριμάκη από τους εθελοντές.

Αναλυτικές πληροφορίες για την διεξαγωγή του 27ου Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά και για τις δηλώσεις συμμετοχής, θα δοθούν στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα