Με μελωδικό τρόπο ολοκληρώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/) που επί 38 ημέρες είχε στηθεί στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου …

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» σκόρπισε χαρά και χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών που πέρασαν τις πύλες του όλο το χρονικό διάστημα των γιορτών αλλά και εκείνων των παιδιών που πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο.

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η δημιουργική Ομάδα του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» – με την πολύτιμη συμβολή της διοργάνωσης «Παιγνιδομαζέματα – Δωροσκορπίσματα» από τον Love Radio Κρήτης – συνοδεύοντας τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του επισκέφθηκε τις Παιδιατρικές Κλινικές των Νοσοκομείων του Ηρακλείου προκειμένου να μοιράσει δώρα και χαμόγελα στα νοσηλευόμενα παιδιά.

Τελευταία ημέρα λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» και αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 είναι:

Κεράσματα αποχαιρετισμού από τα Ξωτικά του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»

18:00-19:30: Στην κεντρική σκηνή μια συναυλία… «Από Σπόντα»! Με τα παιδιά του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου!

20:00-21:00: Στην κεντρική σκηνή, “ΠAME ΞANA ΣTA ΘAYMATA”. Η μοναδική Klaudia Delmer, με τον Γ. Σχοινά στο πιάνο, έρχεται από την Αθήνα μόνο για ρίξει την αυλαία με τον πιο μελωδικό τρόπο … Με τραγούδια παραδοσιακά, έντεχνα, ξένα και ελληνικά…