Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε σήμερα Τετάρτη (15/10) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, ενόψει και της επικείμενης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 23 και 24 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

Ακόμη, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Ζελένσκι για τη Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

 

Προηγούμενο

Θεσσαλονίκη: 82χρονος καταγγέλλει ότι τον γρονθοκόπησε γιατρός

Επόμενο

Ένοχος 57χρονος που πρότεινε σε ανήλικη να της γνωρίσει φίλο του κατά 19 χρόνια μεγαλύτερο

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Την Τρίτη η ενημερωτική εκδήλωση στα Χανιά για τα έκτακτα συμβάντα και τις εξάρσεις υδατογενών και τροφιμογενών ασθενειών

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο δράσεων που αφορούν τη Δημόσια Υγεία και ειδικότερα την προστασία του πληθυσμού από…