Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

TikTok Μητσοτάκη για τα χρωματιστά τιμολόγια: Ο ανταγωνισμός λειτούργησε, οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να ρίξουν τις τιμές

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο TikTok αναφέρεται στα νέα τιμολόγια ρεύματος που τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό η δημιουργία των 3+1 τιμολογίων (πράσινο, πορτοκαλί, μπλέ, κίτρινο) βοήθησε στο να λειτουργήσει καλύτερα ο ανταγωνισμός στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Πλέον όπως λέει ο πρωθυπουργός υπάρχει καλύτερη διαφάνεια στη σύγκριση των τιμών και οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να δώσουν χαμηλότερες τιμές για να μπορέσουν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

@kyriakosmitsotakis_

Τιμολόγια Ηλεκτρικού Ρεύματος❗️

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η μέση τιμή για τον Ιανουάριο διαμορφώνεται περίπου 13,5 λεπτά η κιλοβατόρα ενώ τον Δεκέμβριο ήταν 14,5 λεπτά η κιλοβατώρα με την επιδότηση. Παράλληλα έσπευσε να υπενθυμίσει τη στήριξη της κυβέρνησης στους πραγματικά ευάλωτους συμπολίτες μας αλλά και εκείνους που επιλέγουν για να θερμανθούν την ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό θα γίνει με έκτακτο βοήθημα που αφορά τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο – Μάρτιο.

Ακόμη ο κ. Μητσοτάκης συστήνει στους πολίτες να μπουν στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ όπου εκεί θα δουν όλες τις πληροφορίες για τα νέα τιμολόγια.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα