Τις στιγμές τρόμου που έζησε περικυκλωμένος από εφτά ανήλικους χθες το απόγευμα στο Κομμένι Μπεντένι περιγράφει στο Creta24 o 12χρονος από τον οποίο αφαίρεσαν τα πέντε ευρώ.

Ο 12χρονος είχε φύγει όπως λέει από το σπίτι του με δύο ακόμη φίλους του και πήγαν στον «Ευκάλυπτο». Σε κοντινή απόσταση βρισκόταν η παρέα των ανηλίκων δραστών και κάποια στιγμή από μια παρεξήγηση, η παρέα των εφτά παιδιών προσέγγισε τους τρεις φίλους για να ζητήσουν το λόγο.

Τότε ένας εκ των εφτά ρώτησε εάν κάποιος εκ των τριών έχει χρήματα. Οι τρεις ανήλικοι απάντησαν αρνητικά. Οι δύο πρόλαβαν κι έφυγαν έχοντας καταλάβει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και την Αστυνομία.

Ο 12χρονος αναφέρει ότι κάποια στιγμή ένα από τα παιδιά της άλλης παρέας «έκατσε μια φάπα στον φίλο του», ενώ ένας άλλος τον αγκάλιασε και του πήρε τα πέντε ευρώ που κρατούσε.

«Δεν μπορώ να πω ότι μας χτύπησαν, αλλά ούτε και είδα το μαχαίρι. Εκείνη την ώρα δεν το έβγαλε κανείς μπροστά μας και μετά έμαθα ότι βρέθηκε από την Αστυνομία»

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του ενός ένα μαχαίρι και μια κλεμμένη μηχανή.