Στο ερώτημα για το αν έχει υποβάλει την παραίτηση του και δεν έχει γίνει δεκτή απο την ομάδα, κλήθηκε να απαντήσει ο Γιώργος Σίμος, μετά την 8η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, απο τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (2-1)  που φέρνει τον ΟΦΗ, σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά στην παραμονή του στην κατηγορία.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, δεν απάντησε ευθέως, αλλά άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο, ενώ στάθηκε στην σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και το κλάμπ, αλλά και στο δέσιμο που έχει με τους παίκτες.

Οπως είπε “το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας άλλος προπονητής, σε καμία Ελληνική ομάδα, μετά απο τόσα αρνητικά αποτελέσματα συνεχόμενα, δεν θα ήταν εδώ για να σας μιλάει. Αυτό δείχνει μια σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην διοίκηση και σε μένα και μια μεγάλη ασφάλεια του κλάμπ για μένα και την ομάδα” ανέφερε ο Γιώργος Σίμος και συνέχισε “ανάμεσα σε μένα και τους παίκτες, δεν έχω νοιώσει ποτέ ότι δεν υπάρχει δέσιμο. Αυτό με γεμίζει δύναμη για να δουλέψουμε. Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ για να βγούμε απο αυτή τη δυσκολία”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ