“Γίνανε πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά την αποβολή” ανέφερε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μετά το 0-2 του ΠΑΟΚ, το παιχνίδι τελείωσε και στον ΟΦΗ άρχισαν να σκέφτονται το παιχνίδι της Τετάρτης στο Βόλο, για το Κύπελλο.

Οπως ανέφερε στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός του ΟΦΗ “ο ΠΑΟΚ με ένα παίκτη παραπάνω με την ποιότητα που έχει, ήταν δύσκολο για μας. Σκεφτόμαστε το παιχνιδι της Τετάρτης. Εχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Στα δυο γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, τελείωσε το παιχνίδι για μας και προσπαθήσαμε να κάνουμε μια σωστή διαχείριση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι. Εχουμε αγώνα σε τρείς μέρες και πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα.”.

Ο Σίμος έκλεισε την αναφορά του, με μια τοποθέτηση για τους συναδέλφους του, προπονητές στην Football league και την Γ’ Εθνική, που δεν έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους. Οπως είπε “περνάμε μια δύσκολη δοκιμασία όλη η κοινωνία.
Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε η Σούπερ Λίγκ 2. Θα ήθελα να πω για τους προπονητές της Σούπερ Λίγκ 2, της Footaball league και στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό, οι αρμόδιοι να τους επιτρέψουν πάντα με κανόνες υγιεινής να δουλέψουν γιατί απο αυτό ζουν τις οικογένειες τους”.