Τι είπε ο Γρ. Πασπάτης στον ΣΚΑΪ Κρήτης για την συνάντηση με Κουράκη

Πρέπει να διαβάσετε

Μετά το δημοσίευμα του Creta24.gr για την συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννη Κουράκη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γρήγορη Πασπάτη, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ συζήτησαν το ενδεχόμενο «συγκυβέρνησης» στη Λότζια για το τελευταίο διάστημα της θητείας Λαμπρινού, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης και τον Μανώλη Φούμη, ανέφερε πως ήταν μια «χαλαρή συζήτηση» για να βρεθεί κοινός βηματισμός των δύο πλευρών στα μεγάλα θέματα.

«Ο δήμαρχος κάλεσε τον κύριο Κουρακη (ήμουν κι εγώ στην συνάντηση) και έγινε μια χαλαρή συζήτηση στην Λότζια, όχι θεσμική συζήτηση. Συζητήσαμε για το εάν μπορούσε να βρεθεί ένας βηματισμός σε κάποια θέματα. Αυτό έγινε, δεν υπήρχε καμία κουβέντα για συνδιοίκηση, ούτως ή άλλως είμαστε 9 μήνες ουσιαστικά πριν τις εκλογές», ανέφερε ο κ. Πασπάτης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών. «Και δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε συνάντηση μεταξύ του κυρίου Λαμπρινού και του κ. Κουρακη. Τώρα έγινε αυτή η συνάντηση, γιατί υπάρχουνε αυτά τα θέματα τα οποία θέλαμε αν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό βηματισμό. Είδα αυτές τις δυο ημέρες τα δημοσιεύματα κλπ. Πιστεύω ότι έχουν παρεξηγηθεί ορισμένα θέματα. Ούτε ο κ. Κουράκης από ότι ξέρω μίλησε πουθενά ότι του ζητήσαμε συνδιοίκηση, δεν είπαμε τέτοια πράγματα εμείς και νομίζω ότι τα πράγματα συνεχίζουν ως έχουνε».

Ακούστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του κ. Πασπάτη:

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα