Θύμα απάτης χιλιάδων ευρώ έπεσε οικογένεια – «Με έπεισαν ότι κάποιος με ζήλευε και μου είχε κάνει μάγια»

Θύμα μίας εξωφρενικής απάτης έπεσε οικογένεια από τη Δυτική Αχαΐα, από οικογένεια αλλοδαπών, πείθοντας τους ότι έχουν πέσει θύματα μαύρης μαγείας.

Συγκεκριμένα, ο Αθανάσιος Π. από τη Δυτική Αχαΐα, μίλησε στο Pelop.gr, για την απίστευτη περιπέτεια που ζει εδώ και τέσσερα χρόνια αυτός και η σύζυγος του, τους έπεισαν ότι είχαν πέσει θάματα μαύρης μαγείας.

«Γνώρισα την οικογένεια Χ. πριν από τέσσερα χρόνια. Το 2018 είχα μεγάλη οικονομική άνεση, με πλησίασαν και προσέλαβα τον πατέρα της οικογένειας στη δουλειά. Πονηρός ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι εγώ και η σύζυγός μου δεν είχαμε κάνει παιδιά. Κατάφεραν με δόλιους και πιεστικούς τρόπους και «πατώντας» πάνω σε αυτήν μου την ευαισθησία και ιδιαίτερα στον «πόνο» που ένιωθε η σύζυγός μου, που δεν μπορούσε να γίνει μητέρα, να με εξαπατήσουν. Με έπεισαν ότι κάποιος με ζήλευε επειδή οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και μου είχε κάνει μάγια. Συγκεκριμένα μου μιλούσε για μαύρη μαγεία», τόνισε ο Αθανάσιος Π.

Του ζήτησαν 5.000 ευρώ για λύσουν τα μάγια, λέει ο κάτοικος Αχαΐας

«Τον Αύγουστο του 2019 με συναίνεσή μου πήγαμε στην Αλβανία. Με γνώρισαν με έναν κύριο ο οποίος ονομάζεται Sokrat Sp. και ο οποίος μου απέσπασε 5.000 ευρώ για να μου λύσει τα μάγια. Φυσικά η οικογένεια των Αλβανών δεν σταμάτησε εκεί. Η γυναίκα του μαζί με την κόρη του Αννα κατάφεραν να με πείσουν με διάφορους τρόπους και διάφορα κόλπα, πάντα στην κατεύθυνση της μαύρης μαγείας και έκανα το λάθος να γράψω στο όνομά τους μέχρι και τμήμα της περιουσίας μου», συνέχισε ο άνδρας, θύμα απάτης.

«Εχω όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο που μου ζητούν 25.000 ευρώ για να μου λύσουν τα μάγια και άλλες 20.000 ευρώ για να με αφήσουν ήσυχο και να μην με ξαναενοχλήσουν. Η γυναίκα και η κόρη,  μας τηλεφωνούσαν πάνω από 20 φορές τη μέρα και μάλιστα με απόκρυψη. Την οποία τελικά κατάφερα να «σπάσω» μέσω ηχητικού μηνύματος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Η γυναίκα μου είναι στα πρόθυρα αυτοκτονίας», είπε ο Αθανάσιος Π.

Σύμφωνα με τον Αθανάσιο Π., η συγκεκριμένη οικογένεια εμπλέκεται και σε άλλες κομπίνες που ήδη έχουν γίνει γνωστές στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Αθανάσιος Π. έχει κάνει μήνυση εναντίον της γυναίκας. Η ποινική διαδικασία εκκρεμεί. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ακόμη και χθες η γυναίκα επικοινώνησε μαζί τους και τους ζητούσε επιτακτικά χρήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα