Θύμα άγριας ληστείας ηλικιωμένη – Την ξυλοκόπησε για ένα κόσμημα

Απέδωσαν καρπούς οι προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί οι οποίοι διερευνούσαν την υπόθεση της βίαιης ληστείας που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Ιαλυσό της Ρόδου, με θύμα μια ανυπεράσπιστη γριούλα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από έναν άντρα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Ο κακοποιός δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει την άτυχη ηλικιωμένη για να αρπάξει όλο κι όλο ένα κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της! Χωρίς καν να ερευνήσει το σπίτι για να βρει τυχόν χρήματα ή άλλα τιμαλφή, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Όμως, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος “χτένισαν” την ευρύτερη περιοχή και προσήγαγαν όποιον φαινόταν ύποπτος.

Ένας από αυτούς που προσήχθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ήταν ένας 33χρονος Έλληνας ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε ότι αυτός λήστεψε την ηλικιωμένη και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απλή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Ωστόσο, το κλεμμένο κόσμημα δεν βρέθηκε και εκτιμάται ότι το πρόλαβε να το πουλήσει.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα