Θρήνος στον δ. Ηρακλείου για τον θάνατο του 62χρονου – Συγκλονίζει περιγραφή για τις τελευταίες δραματικές στιγμές

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η είδηση του θανάτου του 62χρονου εργαζόμενου στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου. Η ξαφνική απώλειά του έχει σκορπίσει θλίψη τόσο στους συναδέλφους του αλλά και σε όλα τα στελέχη του δήμου, με όλους να έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον άνδρα που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

«Η Υπηρεσία Καθαριότητας η οικογένεια των εργαζομένων και όλοι εμείς θρηνούμε για την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου, ενός στελέχους της Υπηρεσίας, εξαιρετικού εργαζομένου στη δουλειά του, στην απόδοσή του. Έχουμε σοκαριστεί, ήταν ένας άνθρωπος που φαινόταν καθ’ όλα υγιής, δεν είχε απασχολήσει την υπηρεσία στο παρελθόν πέραν ενεός ορθοπεδικού θέματος και πραγματικά είναι ένα σοκ για όλους μας», δήλωσε στο Creta24 ο Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού, κ. Κώστας Βαρδαβάς. «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του», ανέφερε.

Τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και τους συναδέλφους του εκφράζει να ανάρτηση της και η Αντιδήμαρχος  Οικονομικών Μαρία Καναβάκη. «Δυστυχώς σήμερα ένας εργαζόμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου έφυγε από τη ζωή και μάλιστα την ώρα που υπηρετούσε το καθήκον του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συναδέλφους του, που καθημερινά δίνουν έναν δύσκολο αγώνα για την πόλη μας», σημειώνει.

Δραματικές στιγμές στο Νέο Κοιμητήριο

Συγκλονισμένος για τον ξαφνικό χαμό του συναδέλφου του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών του δήμου Ηρακλείου, Mιχάλης Καρασάββας μίλησε στο Creta24, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 62χρονου.

«Είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Έφυγε ένας συνάδελφος σε ηλικία μόλις 62 ετών, έφυγε μια ζωή. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δυνατός, στην υγεία του ήταν πάρα πολύ καλά», δήλωσε αδυνατώντας να πιστέψει πως ο συνάδελφός του έφυγε από τη ζωή.

«Δυστυχώς κατά τις 7 το πρωί πληροφορήθηκα από τον οδηγό ότι ο άνθρωπος έκανε αποκομιδή απορριμμάτων στο Νέο Κοιμητήριο Ηράκλειου. Όπως έσκυψε να βάλει τον κάδο στην θέση του έπεσε κάτω και λιποθύμησε. Κατέβηκε ο οδηγός, τον είδε προσπάθησε να τον κουνήσει, δεν ανταποκρινόταν, πήρε ασθενοφόρο…», δήλωσε ο κ. Καρασάββας σημειώνοντας πως όπως του μεταφέρθηκε μετά από λίγο ο 62χρονος είχε και πάλι αναπνοή, χωρίς ωστόσο να ανοίξει τα μάτια του ή να έχει επαφή με το περιβάλλον.

«Ήρθε το ασθενοφόρο και έξω από τα ΤΕΠ του Βενιζέλειου, πριν καλά καλά μπει ο άνθρωπος στο νοσοκομείο, δυστυχώς απεβίωσε», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα