Θρήνος στην κηδεία της 49χρονης Ευγενίας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Πρέπει να διαβάσετε

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την Ευγενία Σηφάκη – Κιρίλοβα, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκι, προκειμένου να πουν το «τελευταίο αντίο» στην άτυχη 49χρονη, η οποία «χάθηκε» μέσα σε τόνους λάσπης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 50χρονο Κώστα, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στην Αγία Πελαγία.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κώστα Βεργάκη, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Ο 50χρονος και η 49χρονη είχαν μεταβεί σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που διατηρεί ο φωτογράφος στην περιοχή, αφού η άτυχη γυναίκα εργαζόταν εμεί ως καθαρίστρια.

Πριν καλά καλά καταλάβουν πως βρέθηκαν να καλούν τα οικεία τους πρόσωπα αφού το νερό είχε φτάσει στα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Η Ευγενία, μητέρα δύο παιδιών, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, ωστόσο ήταν τέτοια η ορμή των νερών που δεν κατάφερε να σωθεί αφού παρασύρθηκε στη θάλασσα.

Ο άτυχος φωτογράφος και πατέρας δύο παιδιών, παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και σφηνώθηκε στο αντιπλημμυρικό έργο με τον 50χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά, ενώ η 49χρονη γυναίκα εντοπίστηκε την Κυριακή, από δύτες,  στην θάλασσα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα