Θρήνος για την 21χρονη Ραφαέλα που «έσβησε» μετά από σκληρή μάχη

Πρέπει να διαβάσετε

Έφυγε από τη ζωή 21χρονη Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη χτυπημένη από μία σπάνια μορφή καρκίνου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο στην Αμερική.

Η 20χρονη Ραφαέλα έδινε μάχη με τον καρκίνο για τρίτη φορά. Η πρώτη διάγνωση έγινε τον Ιούνιο του 2020 και αφού η 17χρονη, τότε, κοπέλα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή: Σάρκωμα Ewing.

Από εκείνη την μέρα η 21χρονη Ραφαέλα έδινε τον δικό της αγώνα με την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς της, αλλά και του κόσμου. Χημειοθεραπείες, νοσηλεία – διαμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα στο MD Anderson στο Houston.

Για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το ταξίδι στην Αμερική, είχε γίνει καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων, η οποία γνώρισε σημαντική ανταπόκριση χάρη στην ευαισθητοποίηση και την αγάπη του κόσμου.

@rafaellapitsikali

Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

Η νεαρή Χανιώτισσα είχε συγκινήσει με τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς, παρά τη μεγάλη μάχη που έδινε, δεν έχανε ποτέ το χαμόγελό και την ελπίδα της και δημοσίευε συνεχώς περιεχόμενο από το νοσοκομείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η Ραφαέλα Πιτσικάλη συνέχισε να στέλνει μηνύματα ελπίδας στους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράζοντας ευχές για τη νέα χρονιά. Την επόμενη ημέρα, μοιράστηκε στο προφίλ της μια φωτογραφία με την οικογένεια της γράφοντας: «Μπορεί ο νέος χρόνος να μας βρήκε στο νοσοκομείο αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι μας βρήκε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε πάντα στο πλευρό μου και στα όμορφα και στα άσχημα …του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί σπίτι μας, Σας λατρεύω».


Οι διαδικτυακοί της φίλοι, που την αποχαιρετούν συγκλονισμένοι, αναφέρουν:

«Το Γελαστό Κορίτσι, με το απαράμιλλο θάρρος, δεν είναι πια ανάμεσά μας… Η Ραφαέλα Πιτσικάλη «έφυγε» από τη ζωή λίγες μόλις ημέρες μετά τα 21α γενέθλιά της. Χτυπημένη από μία σπάνια μορφή καρκίνου, με την οποία πάλεψε με σθένος και μεγάλη ψυχική δύναμη, από τον Ιούνιο του 2020 έως και σήμερα, χωρίς, ωστόσο, δυστυχώς, να καταφέρει να βγει νικήτρια. Ο Θεός να ανάπαυση την ψυχή της.»

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα