Θρίλερ στον αέρα: Επιβάτιδα πήγε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης – «Μού το είπε ο Ιησούς»

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης στις ΗΠΑ, αφού μια επιβάτισσα σηκώθηκε και επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου, υποστηρίζοντας ότι «της το είπε ο Ιησούς».

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 34χρονη Elom Agbegninou ταξίδευε με την πτήση 192 της Southwest και πήγαινε από το Χιούστον του Τέξας προς το Κολόμπους του Οχάιο.

Παρόλα αυτά, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Μόλις έφτασε εκεί, απλώς στάθηκε και κοίταξε επίμονα την πόρτα. Όταν το προσωπικό είπε στην Agbegninou να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ή να επιστρέψει στη θέση της, εκείνη φέρεται να αρνήθηκε να το κάνει και ζήτησε να κοιτάξει έξω από το παράθυρο.

Έπιασε το χερούλι

Η αεροσυνοδός και άλλοι δύο υπάλληλοι απέρριψαν το αίτημά της, οπότε τα πράγματα φέρεται να έγιναν λίγο δύσκολα. Η 34χρονη κατηγορήθηκε ότι έσπρωξε τους αεροσυνοδούς και άρχισε να τραβάει το χερούλι της πόρτας εξόδου.

Δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι επαναλάμβανε επίσης τη φράση: «Ο Ιησούς της είπε να πετάξει στο Οχάιο και ο Ιησούς της είπε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου».

Ένας επιβάτης δήλωσε στο Fox News: «Έτρεχαν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου για να βοηθήσουν. Σκεφτόμουν τη χειρότερη περίπτωση, πιθανότατα το αεροπλάνο να συντριβεί, αλλά ξέρω ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα