Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με το θρίλερ στα γραφεία της ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, να συνεχίζεται.

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα καθώς η αστυνομία ήθελε απαντήσεις έπειτα από τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος της Καρολάιν παραμένει ψύχραιμος και συνεργάσιμος με τις Αρχές, όμως οι απαντήσεις που δίνει στους ανθρώπους της Αστυνομίας για τη δολοφονία της 20χρονης συνεχίζουν να έχουν κενά.

Η μαραθώνια διαδικασία συνεχίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, με την αστυνομία να αναζητά πειστικές απαντήσεις από τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί τις επόμενες ώρες ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο πιλότο.

Θρίλερ στη ΓΑΔΑ: Αυτά είναι τα τέσσερα στοιχεία που ζητάει απαντήσεις η ΕΛΑΣ

Τρία είναι τα βασικά νέα στοιχεία που εντόπισε η αστυνομία και οδήγησαν ουσιαστικά τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η Καρολάιν την ημέρα της δολοφονίας. Το ρολόι, έπειτα από επεξεργασία που έγινε, έδειξε πως η 20χρονη ανεβοκατέβαζε παλμούς και κάποια στιγμή σταμάτησε να καταγράφει τα δεδομένα κάτι που έδειξε την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Το δεύτερο εύρημα είναι τα στοιχεία που έδειξε εφαρμογή που υπήρχε στο κινητό του 32χρονου πιλότου. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, το κινητό του συζύγου της Καρολάιν κατέγραψε κίνηση του πιλότου την ώρα που -όπως υποστήριζε- ήταν δεμένος.

Παράλληλα υπήρχε και μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο 32χρονος. Συγκεκριμένα, η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τέλος, από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου φαίνεται πως η Καρολάιν και ο σύζυγός της είχαν ανταλλάξει κάποια μηνύματα στις 12 το βράδυ, τα οποία πιθανόν να δείχνουν προστριβή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Κατά την ανταλλαγή των μηνυμάτων η κοπέλα βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο, ενώ στα μηνύματα υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη «stupid».

Πηγή: newsbeast.gr