Θεσσαλονίκη: Τα σκυλιά του 37χρονου ήταν επιθετικά – Τι μαρτυρά η περίφραξη της αυλής του

Πρέπει να διαβάσετε

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 50χρονης την οποία κατασπάραξαν τρία σκυλιά μέσα στην αυλή του ίδιου της του σπιτιού στη Νεοχωρούδα της Θεσσαλονίκης.

Το σπίτι της άτυχης γυναίκας περιβάλλεται από υψηλή περίφραξη, πράγμα που καθιστά αδύνατη την εισβολή των σκυλιών.

Με μπαλώματα η περίφραξη της αυλής του 37χρονου

Στις φωτογραφίες της Voria.gr διακρίνεται η τρύπα που φαίνεται ότι άνοιξαν τα σκυλιά στην περίφραξη της αυλής του σπιτιού του κηδεμόνα τους, αλλά και ορισμένα μπαλώματα που έφτιαξε εκείνος.

Με μπαλώματα η περίφραξη της αυλής του 37χρονου

Η τρύπα στην περίφραξη

Σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη του σπιτιού του.

Μάλιστα, ιδιοκτήτης ταβέρνας που βρίσκεται εκεί κοντά, έκανε λόγο για σκυλιά τα οποία ήταν ιδιαίτερα επιθετικά και φόβιζαν τον ίδιο, καθώς και άλλους διερχόμενους από το σημείο.

Οργισμένος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον φρικτό θάνατό της, δήλωσε οργισμένος ότι «δεν φταίνε τα ζώα, αλλά οι άνθρωποι» και αναρωτήθηκε, «δεν πρέπει αυτοί να μπουν στη φυλακή;» καθώς, όπως είπε, «αυτοί είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι».

Πάνω από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα είχε η 50χρονη

Περισσότερες από 50 δαγκωματιές είχε στο κορμί της η 50χρονη που κατασπαράχτηκε από σκυλιά.

Διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα