Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα σε δρόμο από το μπαλκόνι

Με εντολή εισαγγελέα αποφασίστηκε το παιδί να φιλοξενηθεί προσωρινά σε φιλικό περιβάλλον της οικογένειας μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία της μητέρας

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη η μητέρα του πέντε ετών αγοριού που, το πρωί της Τρίτης, πετούσε παιχνίδια και άλλα αντικείμενα από μπαλκόνι έκτου ορόφου στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, με εντολή εισαγγελέα, αποφασίστηκε το παιδί να φιλοξενηθεί προσωρινά σε φιλικό περιβάλλον της οικογένειας μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία της μητέρας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν το παιδί, που ήταν μόνο του στο διαμέρισμα της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, βγήκε στο μπαλκόνι και ξεκίνησε να εκτοξεύει αντικείμενα που προσγειώνονταν στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί έριχνε αρχικά νερό με το λάστιχο στον δρόμο από το μπαλκόνι ενώ μετά, πετούσε πέτρες, επιτραπέζια παιχνίδια, ακόμα και ηλεκτρική σκούπα που κατέληξε στο πεζοδρόμιο.

Περίοικοι που παρακολουθούν αποσβολωμένοι το περιστατικό το οποίο κράτησε περίπου μια ώρα, κάλεσαν στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από διπλανό σπίτι, καθώς η εξώπορτα ήταν κλειδωμένη. Με ψύχραιμες κινήσεις πλησίασαν τον ανήλικο και τον ηρέμησαν ενώ αργότερα εμφανίστηκε η μητέρα του η οποία συνελήφθη. Από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο

Νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Σκιάθο, αισθητός και στην Αττική

Επόμενο

Συνελήφθη ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο - Πού εντοπίστηκε

Σχετικά Άρθρα