Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
22.7 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος οι νεκροί, δεμένοι με σκοινί και χειροπέδες

Πρέπει να διαβάσετε

Οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τους δύο νεκρούς που έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη. Τα δύο άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μητέρα και γιο, βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες στο τιμόνι.

Μητέρα και γιος φέρεται να ήταν τα δύο άτομα που δέθηκαν με χειροπέδες μέσα στο αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ήταν δεμένοι και μεταξύ τους με σκοινί ενώ στα πίσω καθίσματα υπήρχαν σακιά με άμμο.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που ήταν κοντά στο σημείο της τραγωδίας, είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας.

Πιθανότητα αυτοκτονία
Τα δύο θύματα, ένας άντρας 50 ετών και μια γυναίκα 70 ετών, ανασύρθηκαν νεκροί. Ήταν δεμένοι με χειροπέδες από το τιμόνι του αυτοκινήτου και εικάζεται ότι αυτοκτόνησαν.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του λιμενικού, της ΕΛΑΣ και της ΕΜΑΚ προκειμένου να ανασύρουν τους νεκρούς και το όχημα και να διενεργήσουν έρευνα.
Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που βρέθηκε στο σημείο και μετά την ανάσυρση των σορών δήλωσε:

«Πριν από λίγο με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα σε ένα όχημα. Ανασύρθηκαν πρώτα οι σοροί και σε δεύτερο χρόνο το όχημα. Η ηλικία της γυναίκας είναι γύρω στα 70 και ο άνδρας είναι γύρω στα 50. Θα προβούμε σε διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής για να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα