Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μεσαράς στη σκιά της ασύλληπτης τραγωδίας με θύμα την 37χρονη Όλγα και της τρίχρονης κόρης της.

«Είναι ένα από τα πιο τραγικά τροχαία στην περιοχή. Μας έχει συγκλονίσει όλους», δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Ο δήμαρχος Φαιστού περιέγραψε μάλιστα τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν της θανατηφόρας σύγκρουσης με τον πατέρα της άτυχης γυναίκας να σπεύδει πρώτος στο σημείο του δυστυχήματος και να προσπαθεί να απεγκλωβίσει την κόρη και την εγγονή του.   

«Ο ίδιος ο πατέρας της Όλγας κατέφτασε πρώτος στο σημείο του δυστυχήματος. Προσπάθησε να απεγκλωβίσει την κόρη και την εγγονή του. Ήταν ήδη νεκρές αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να το πιστέψει», τόνισε ο κ.Νικολιδάκης.

Εξάλλου, οι λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η 37χρονη αστυνομικός φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ το τρίχρονο παιδί της καθόταν πίσω σε ειδικό καθισματάκι. Ο θάνατος της μητέρας και του παιδιού ήταν ακαριαίος.

«Είναι δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Φαίνεται από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης», σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης.