Θα ταξιδέψουν για τα Χριστούγεννα οι Κρητικοί

Όλα είναι έτοιμα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, για τις εορτές των Χριστουγέννων και το οποίο περιμένει με ανυπομονησία να υποδεχθεί τους επιβάτες του.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Πρώτη Θέση, ο πρόεδρος Μανώλης Χαχλιούτης ανέφερε πως έχει ήδη αναρτηθεί το πρόγραμμα με τα δρομολόγια των λεωφορείων ενώ γνωστοποίησε πως καθημερινά υπάρχουν λεωφορεία για δρομολόγια εκτός Κρήτης, για προορισμούς όπως είναι η Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα δρομολόγια για την Αλβανία καθώς όπως τόνισε ο κ. Χαχλιούτης, η πανδημία είχε δημιουργήσει κάποια ζητήματα, τα οποία όμως λύθηκαν και τα λεωφορεία είναι πανέτοιμα και στις θέσεις τους. 

Πρόσθεσε δε, πως οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, προκειμένου να αποστείλουν δέματα σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

«Όσον αφορά τα ταξιδιωτικά γραφεία, η ζήτηση όπως δείχνουν τα πράγματα είναι πολύ καλή, δεν έχει καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει κίνηση και σε προορισμούς Χριστουγεννιάτικους» τόνισε ο κ. Χαχλιούτης.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος οι τιμές του πετρελαίου συμπαρασύρουν τις τιμές και των ταξιδιωτικών γραφείων, αφού είναι «μη διαχειρίσιμες». Όμως, σημείωσε πως όσον αφορά τα εισιτήρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, οι τιμές δεν έχουν αυξηθεί από το 2010!

«Το καλύτερο είναι, όποιος θέλει να ταξιδέψει, να το κάνει νωρίς. Γιατί συνήθως οι προορισμοί που επιλέγουν είναι χειμερινοί. Είναι συγκεκριμένα τα μέρη που μπορείς να πας για Χριστούγεννα, οπότε ας το ψάξουν νωρίτερα για να βρουν και πιο καλές τιμές» συνέστησε, κλείνοντας ο κ. Χαχλιούτης.

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα