Θα μπορούσαμε να έχουμε τραγωδία, λέει ο πατέρας 14χρονης που τραυματίστηκε στο πούλμαν

Πρέπει να διαβάσετε

Στα δικαστήρια Πειραιά μεταφέρθηκαν σήμερα οι δύο οδηγοί, που συνελήφθησαν για το τροχαίο ατύχημα στην Αίγινα, όπου λύθηκε το χειρόφρενο ενός λεωφορείου και τραυμάτισε τρεις μαθήτριες.

Στους δύο άντρες ασκήθηκε δίωξη για τρία πλημμελήματα ανάμεσα σ’ αυτά επικίνδυνη οδήγηση και σωματικές βλάβες από αμέλεια, και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το περιστατικό έγινε όταν το τουριστικό λεωφορείο κύλησε, αφού λύθηκε το χειρόφρενό του, και χτύπησε τα τρία κορίτσια, που εκείνη τη στιγμή αποβιβάζονταν από ένα άλλο πούλμαν στο πάρκινγκ της Μονής του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Από τις τρεις μαθήτριες που διακομίστηκαν στο Παίδων Αγία Σοφία η μία πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο. Πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί το ένα από τα δύο κορίτσια, που θα παραμείνει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), σύμφωνα με το Star.

«Το πρώτο πράγμα που μου είπε: “Μπαμπά είδαμε ένα λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω μας!”. Τα παιδιά είχαν Άγιο, θα μπορούσαμε σε μία στιγμή να έχουμε μία τραγωδία», είπε ο πατέρας της μίας 14χρονης στο Star.

«Ήταν χαρούμενο και είχα την ανησυχία να περάσει καλά. Και γύρισαν τα κορίτσια έτσι όπως γύρισαν» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Μιλάει με δυσκολία γιατί πονάει και έχει οξυγόνο συνέχεια δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά…», δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας της 14χρονης που βρίσκεται στη ΜΑΦ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα