Τετέλεσται…

Πρέπει να διαβάσετε

27 Σεπτεμβρίου 2022.

Η πιο μαύρη μέρα στην μεγάλη -ομολογουμένως- ιστορία του Εργοτέλη. Το όνειρο για τους απανταχού Εργοτελίτες κάπου εδώ, τελειώνει (προς το παρόν).

Οι κιτρινόμαυροι με τα γνωστά προβλήματα, απέσυραν τη συμμετοχή τους από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και όπως διαφαίνεται δεν θα αγωνιστούν ούτε στη Γ’ Εθνική.

Κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος για το σωματείο και ανοίγει ένας νέος.

Αυτός που θα τον βρει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, στο Μαρτινέγκο, να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που τον αγαπούν και δεν θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος. Που δεν βλέπουν τον Εργοτέλη σαν μια μηχανή χρημάτων.

Οι Χρυσές σελίδες στην ιστορία του έχουν γραφτεί και τίποτα δεν μπορεί να τις σβήσει. Μην ξεχνάμε πόσοι παίκτες γαλουχήθηκαν στο Μαρτινέγκο και πόσοι από αυτούς κάνουν καριέρα μέχρι σήμερα τόσο στο εξωτερικό όσο και στη Σούπερ Λιγκ.

Η αναγέννησή του θα ξεκινήσει σταδιακά, με σωστά βήματα και μεθοδικά.

Έτσι το Ηράκλειο που κάποτε μεσουρανούσε με τις ομάδες του στις επαγγελματικές κατηγορίες, μένει μονάχα με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ και τον Ηρόδοτο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτή η εξέλιξη μόνο χαρμόσυνη δεν μπορεί είναι για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης και αν κάποιοι είδαν την είδηση και… πανηγύρισαν, μάλλον δεν έχουν πλήρη επίγνωση των επιπτώσεών της.

Χρύσα Ζερβού/Creta24.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα