Τέμπη – Συγκλονίζει ο πατέρας 26χρονου αγνοούμενου: Πήγε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας ενός 26χρονου που επέβαινε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη, μιλά στο iefimerida.gr για τον γιο του που εξακολουθεί να αγνοείται, δύο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Τον γιο μου θα τον θυμάμαι σαν λεβέντη. Και χαμογελαστό. όπως έφυγε από το σπίτι μας, για να πάει στην Αθήνα και να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο. Πήγε να γνωρίσει τα πεθερικά του στην Αθήνα για να δώσει λόγο. Η κοπέλα του είναι σε άσχημη κατάσταση. Νομίζει ότι φταίει αυτή για ότι συνέβη».

Είναι τα πρώτα λόγια του Παύλου Ασλανίδη στο iefimerida.gr. O 26χρονος γιός του, επιβάτης στο βαγόνι 3 είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, για να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του. Ήθελε να «δώσει λόγο» για να παντρευτούν σύντομα. Όμως τα τελευταία δύο 24ωρα ο γιος του αγνοείται. Η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία και οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός ο γιος του έσβησαν…

«Με το παιδί μου μιλήσαμε όταν ξεκίνησε από την Αθήνα. Οι τελευταία λέξη που είπε ήταν: “Ξεκινάω”. Μετά το κινητό του ήταν κλειστό. Καλούσαμε αλλά ήταν κλειστό. Σαν να μην είχε σήμα. Ήταν στο τρίτο βαγόνι. Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Ακόμα τυπικά είναι αγνοούμενος. Και περιμένουμε τα αποτελέσματα του DNA. Περιμένουμε να μας πάρουν τηλέφωνο. Αν έγινε η ταυτοποίηση ή όχι. Μας είπαν ότι μέχρι το απόγευμα θα μας ειδοποιήσουν. Να μην το βιώσει κανένας αυτό που ζούμε. Ειδικά για την μητέρα του είναι δέκα φορές πιο δύσκολο. Πρέπει όμως να σταθούμε δυνατοί για τα άλλα δύο παιδιά μας».

Πατέρας αγνοούμενου στα Τέμπη: Δυστυχώς πια δεν έχουμε ελπίδα

Όπως λέει στο iefimerida.gr ο Παύλος Ασλανίδης, οι ελπίδες έσβησαν. Αυτό που ζητά τώρα είναι η παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. όχι μόνο του σταθμάρχη όπως λέει, αλλά όλως όσοι ευθύνονται για την κατάσταση του δικτύου και για την μη λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας:

«Δυστυχώς πια δεν έχουμε ελπίδα. Έχουν περάσει δύο ημέρες προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν μπορούμε. Προσπαθούμε να το δούμε ρεαλιστικά. Αυτό που θέλουμε είναι η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της. Να μην καλύψει αυτούς που θα προσπαθήσουν να καλυφθούν. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι. Όχι μόνο αυτοί που φαίνονται τώρα μπροστά. Όλοι οι υπεύθυνοι. Όχι μόνο για το δικό μου το παιδί αλλά και για τα υπόλοιπα παιδια. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Γιατί εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα σκοτωθούν και άλλα παιδιά. Ζητάμε δικαίωση».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα