Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Τέμπη: «Μαμά έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα, σκοτώθηκε κόσμος» – Συγκλονίζει ο πατέρας 22χρονης που σώθηκε

Πρέπει να διαβάσετε

Συγκλονίζουν οι ιστορίες συγγενών διασωθέντων του μοιραίου δυστυχήματος με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη που εξελίχθηκε σε εθνική τραγωδία.

Έξι ημέρες μετά το τραγικό συμβάν και ακόμα ολόκληρη η χώρα παραμένει μουδιασμένη μπροστά στο δράμα που ζουν τόσο οι οικογένειες των θυμάτων όσο και εκείνες αυτών που διασώθηκαν από την ολέθρια σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Ο πατέρας μιας επιβάτιδας της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας, της 22χρονης Κατερίνας μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την στιγμή λίγο μετά τη σύγκρουση όταν η κόρη του επικοινώνησε με τη μητέρα τους για να την ενημερώσει για ό,τι είχε συμβεί. Η περιγραφή του πραγματικά συγκλονίζει.

Πατέρας διασωθείσας από τα Τέμπη: Την βρήκα μέσα στα αίματα δίπλα στο τρένο

Όπως ανέφερε αρχικά ο πατέρας της 22χρονης, η κόρη του αυτή την στιγμή δεν θυμάται σχεδόν τίποτα από όσα συνέβησαν τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της σφοδρής σύγκρουσης των δύο τρένων:

«Δε θυμάται τίποτα. Πετάχτηκε με το χτύπημα που έγινε, μαζί με το παλικάρι αυτό που τη βοήθησε μετά. Έψαχνε να βρει το κινητό, με το που έγινε το μπαμ και της λέει: ‘καιγόμαστε’, και την άρπαξε και τη βούτηξε από το παράθυρο και την πέταξε έξω», περιγράφει ο πατέρας και συνεχίζει:

«Ήμασταν στο σπίτι, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ακούω χτυπάει το τηλέφωνο της γυναίκας μου. Το σηκώνει και ακούω: ‘μαμά, έλα να με πάρεις. Τρακάρανε τα τρένα και σκοτώθηκε κόσμος, έχει πάρει φωτιά’».

«Τρεις κουβέντες και έκλεισε και το τηλέφωνο αυτό που μας πήρε. Σηκώθηκα μετά και πήγα στη Λάρισα, σε μισή ώρα, ούτε μισή ώρα. Όταν πήγα εκεί στο ατύχημα, την βρήκα από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα αλλά δεν ήταν από την κόρη μου τα αίματα, ήταν από άλλα παιδάκια», κατέληξε ο πατέρας της 22χρονης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα