Τέλος ο Πέπε Μελ από τον ΟΦΗ

Πρέπει να διαβάσετε

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ είναι ο Πέπε Μελ, καθώς μετά τη νέα συνάντηση που είχε με τον Μηνά Λυσάνδρου, αποφασίσθηκε η λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… διαζυγίου. Ο Πέπε Μελ αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ, καθώς μετά τη νέα συνάντηση που είχε για το θέμα με τον Μηνά Λυσάνδρου, μετά από αυτή της περασμένης Τρίτης, αποφάσισαν από κοινού τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Λυσάνδρου και Μελ είχαν απόλυτη ταύτιση στις απόψεις τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, συμφωνώντας πως αυτή μπορεί να αλλάξει μόνο με άλλον προπονητή.

Η εμπειρία του Μελ εξάλλου, τον βοήθησε στο να αντιληφθεί και ο ίδιος πως δεν είναι ο κατάλληλος για να μπορέσει να αναστρέψει με οποιονδήποτε τρόπο την τραγική κατάσταση που υπάρχει στον ΟΦΗ, αποτέλεσμα της οποίας είναι να δείχνει η κρητική ομάδα παραδομένη στην εσωστρέφειά της.

Παρά της αδιαμφισβήτητες γνώσεις και το βαρύ βιογραφικό του, ο Μελ δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω που ήθελε και θέλει ο ΟΦΗ για να μπορέσει να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να κάνει το μέλλον του στην κατηγορία ευοίωνο.

Αντίθετα η ομάδα συνεχίζει να παραμένει στη δίνη του υποβιβασμού και για να μπορέσει να βγει από αυτή θα χρειαστεί άμεσα αντίδραση, κάτι που ελπίζουν στον ΟΦΗ πως μπορεί να δώσει ένας άλλος προπονητής, που θα είναι άριστος γνώστης τόσο της πραγματικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο ένα παραπάνω και του Ομίλου.

Για τον λόγο αυτό και είναι δεδομένο πως ο τρίτος, ή τέταρτος αν υπολογιστεί και ο Καραβέλα που ως υπηρεσιακός οδήγησε τον ΟΦΗ στη νίκη επί της Κηφισιάς για το Κύπελλο, θα είναι άνθρωπος που ξέρει τι και πως πρέπει να αλλάξει άμεσα στην ομάδα, βάσει της ταυτότητάς της, ενώ παράλληλα θα μπορέσει να συσπειρώσει και τον κόσμο γύρω από την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια που έχει.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Νιόπλιας είναι δύο προπονητές που συγκεντρώνουν στον μέγιστο βαθμό τα στοιχεία αυτά και μοιραία είναι οι πρώτοι στους οποίους θα στραφεί ο ΟΦΗ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, προκειμένου να έχουν και τον χρόνο να δώσουν το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ομάδα, προκειμένου να παρουσιαστεί εντελώς αλλαγμένη στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ώστε σε συνδυασμό και με την παρουσία του κόσμου μετά από δυο μήνες, να πάρει τη νίκη.

Οι προπονήσεις μέχρι τη συμφωνία με τον νέο τεχνικό και την ανάληψη των καθηκόντων του, θα γίνονται από τον Καραβέλα, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάει την ομάδα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αν για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν βρεθεί ο νέος προπονητής μέχρι τότε, κάτι που θέλουν όλοι στον ΟΦΗ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα