Τέλος εποχής στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος των Εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου Μιχάλης Καρασάββας αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης – Στη θέση του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Τέλος εποχής για την καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου σηματοδοτεί η συνταξιοδότηση του Μιχάλη Καρασάββα.

Ο κ. Καρασάββας υπήρξε επί σειρά ετών ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου και ένας άνθρωπος που άφησε έντονο αποτύπωμα στα συνδικαλιστικά πράγματα της πόλης και ειδικά στον τομέα της καθαριότητας.

Τη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Παπαδάκης.

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΚΕΤ αναφέρει:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο Πρόεδρο, Καρασάββα Μιχαήλ, για τη μακρόχρονη ανιδιοτελή και αγωνιστική προσφορά του στον Σύλλογο και στους εργαζόμενους.
Για πολλά χρόνια στάθηκε στην πρώτη γραμμή των συνδικαλιστικών αγώνων, δίνοντας μάχες με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την προάσπιση της αξιοπρέπειας του κλάδου μας.
Με ήθος, επιμονή και αγωνιστικό πνεύμα υπηρέτησε το συλλογικό συμφέρον, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ιστορία του Συλλόγου καθώς ήταν και ιδρυτικό μέλος του 2002.
Οι αγώνες δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά συνεχίζονται με τις αξίες που ο ίδιος υπηρέτησε,ενότητα, αλληλεγγύη και διεκδίκηση.
Η προσφορά του αποτελεί παρακαταθήκη για όλους όσοι συνεχίζουμε να υπηρετούμε το συνδικαλιστικό κίνημα.
Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνταξιοδότηση, να απολαύσει αυτή τη νέα περίοδο της ζωής του με ηρεμία, δύναμη και, πάνω απ’ όλα, υγεία, ευτυχία και πολλές όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά του.
Μιχάλη, σε ευχαριστούμε για όλα.
Οι αγώνες που δώσαμε μαζί και οι κατακτήσεις που πετύχαμε θα αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς για τον Σύλλογό μας.

Το νεο Δ.Σ
Πρόεδρος : Παπαδάκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Μαστρογιαννάκης Μιχαήλ
Γενικός Γραμματέας: Μητρόπουλος Γρηγόριος
Ειδικός Γραμματέας: Βαρδάκη Χρυσοβαλάντη
Ταμίας: Παπάζογλου Δημήτριος
Έφορος: Δημοσίων Σχέσεων: Μεγγενίδης Εμμανουήλ
Έφορος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και Ασφάλειας: Μπανασάκης Λάμπρος”

 

 

Προηγούμενο

Γαλλία: Ο 19χρονος εθελοντής πυροσβέστης ομολόγησε ότι έβαλε τη φωτιά στο δάσος του Φοντενεμπλό

Επόμενο

Ρέθυμνο: Καταδίωξη και δύο συλλήψεις για κοκαΐνη

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα