Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό.
Ο Έλληνας προπονητής δεν είδε φως στο τούνελ στα δεκάδες εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα. Eίχε έντονα στο μυαλό του την πιθανότητα αποχώρησης από τον πάγκο, κάτι που έγινε πραγματικότητα αφού δεν άλλαξε το σκηνικό στους Μονεγάσκους.
Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες η ομάδα του Μόντε Κάρλο διεκδικούσε ακόμη και την κορυφή της κατάταξης της EuroLeague, τώρα όμως μετράει επτά ήττες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και απειλείται ακόμη και με πλασάρισμα εκτός της δεκάδας.
Μένει να δούμε με ποιον προπονητή στον πάγκο θα παίξει η Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη 12/3.
Ο Σπανούλης είχε αναλάβει την Μονακό στις 26 Νοεμβρίου του 2024, μετά από την θητεία του στο Περιστέρι τις σεζόν 2022/23 και 2023/24.
Στην πρώτη του σεζόν στη EuroLeague ο 43χρονος προπονητής οδήγησε τους Μονεγάσκους στον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε.
Πηγή: Sport24