Τελικά λεφτά…υπάρχουν στον δήμο Ηρακλείου!

Δεν ξέρω ποιος ανταγωνισμός έβγαλε αυτές…τις υπέρογκες εκπτώσεις, δεν γνωρίζω επίσης γιατί άργησε δυο χρόνια αυτή η εργολαβία, αλλά αυτό που πια ξέρουμε με σιγουρά είναι ότι…λεφτά υπάρχουν!

Ενετικά Τείχη Ηρακλείου

Έχει πολύ ενδιαφέρον τελικά η σύμβαση που υπέγραψε ο δήμος Ηρακλείου για το πράσινο μέσω της οποίας η πόλη φιλοδοξεί να αποκτήσει νέες φυτεύσεις 600 δένδρων, 7.000 χαμηλών και ψηλών θάμνων, 4.000 αρωματικών και εδαφοκαλυπτικών φυτών και να εξασφαλίσει και την προστασία της υφιστάμενης βλάστησης.

Καλά ακούγονται όλα αυτά αλλά και τα 2,9 εκατομμύρια ευρώ είναι ακόμη…καλύτερα! Ειδικά όταν εκπτώσεις ακούω και εκπτώσεις δεν βλέπω!

Μια η καθαριότητα που βγήκε στα 38 και έκλεισε στα…37, τώρα το πράσινο που βγήκε στον διαγωνισμό στα 3 εκατομμύρια και…έκλεισε στα 2,91 εκατομμύρια!

Δεν ξέρω ποιος ανταγωνισμός έβγαλε αυτές…τις υπέρογκες εκπτώσεις, δεν γνωρίζω επίσης γιατί άργησε δυο χρόνια αυτή η εργολαβία (που ηταν και μικρότερη πριν…) αλλά αυτό που πια ξέρουμε με σιγουρά είναι ότι…λεφτά υπάρχουν!

Προηγούμενο

Κωνσταντινούπολη: Πώς έγινε η ένοπλη επίθεση στο προξενείο του Ισραήλ

Επόμενο

Νεκρή γυναίκα στα Μετέωρα: Έπεσε από βράχο

Σχετικά Άρθρα