Τέμπη: Στον τόπο της τραγωδίας οι συγγενείς των θυμάτων – Βαρύ το κλίμα

Πρέπει να διαβάσετε

Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο, που πραγματοποιείται στη Λάρισα,  στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών (εικόνα πάνω από το onlarissa) με αφορμή τη μαύρη επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, όπου χάθηκαν 57 ζωές.

Συγγενείς των θυμάτων στον τόπο της τραγωδίας (εικόνα από larissanet)

Γονείς, φίλοι, και συγγενείς των 57 θυμάτων αλλά και άλλοι άνθρωποι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ήδη στο σημείο του δυστυχήματος.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας 23χρονου

Ο πατέρας του 23χρονου Ντένη, ενός από τα 57 θύματα της ανείπωτης τραγωδίας, που βρέθηκε ανήμερα της «μαύρης» επετείου στο σημείο μηδέν για να τιμήσει τη μνήμη του γιου της και να ζητήσει για ακόμη μια φορά δικαίωση, ραγίζει καρδιές.

«Αυτό μας έχει μείνει, η φωτογραφία», είπε στην κάμερα του MEGA. «Μας τον πήραν. Τα συναισθήματα έχουν χαθεί. Εμείς ζητάμε να δικαστούν όλοι αυτοί που έκαναν το έγκλημα. Και αυτό που έγινε με την ασυλία, χαίρομαι, γιατί όλοι τους θα πάνε εκεί που πρέπει κάποια στιγμή. Δεν υπάρχει γιατρειά, απλά είναι μία πληγή ανοιχτή κάθε μέρα».

 

«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αν δεν την βρούμε εδώ τη δικαίωση θα τη βρούμε αλλού. Δεν συγχωρείται η δολοφονία των παιδιών μας, μια προδιαγεγραμμένη δολοφονία. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό» είπε με σπασμένη φωνή η μητέρα του 23χρονου.

 

Το μεσημέρι (στις 12) στον τόπο του δυστυχήματος θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο.

Στις 10:00 το πρωί, οι καμπάνες στις εκκλησίες της Λάρισας χτύπησαν πένθιμα 57 φορές. Τόσες φορές δηλαδή όσες και τα θύματα που άδικα έχασαν τη ζωή τους εκείνο το φρικτό βράδυ.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα