Στην σημασία της νέας νίκης του Εργοτέλη με 6-0 επι της Δόξας Δράμας, αλλά και της εξαιρετικής εμφάνισης της ομάδας, στάθηκε στις δηλώσεις του, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Αλεξάκης και Θέμης Πατρινός.

Για τη νέα νίκη του Εργοτέλη, ο Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε ότι «βρεθήκαμε σε εξαιρετική μέρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με τον αντίπαλο στον οποιο, στοιχήσανε οι απουσίες που είχε. Αλλη μια μέρα ευχάριστη για μας και με το ποδόσφαιρο που παίξαμε και με τους τρείς βαθμούς. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Αύριο τα παιδιά θα ξεκουραστούν και θα πάρουν επιτέλους ένα ρεπό. Απο την Τρίτη, θα ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που είναι απέναντι σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο».

Με τη σειρά του, ο 20χρονος μέσος Αντώνης Αλεξάκης, ανέφερε πως «πολύ σημαντική νίκη για μας, αλλά κοιτάμε μπροστά καθώς μας περιμένει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δεν έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη και θα δουλέψουμε για το πολύ σημαντικό επόμενο παιχνίδι».

Ο Θέμης Πατρινός που σκόραρε δυο φορές, τόνισε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι και να κάνουμε τέτοιες νίκες που θα μας φέρουν όσο πιο ψηλά μπορούμε».