Ο Εργοτέλης γνώρισε την πρώτη του ήττα, στη Δράμα (1-0) μετά απο 7 παιχνίδια αήττητος στο πρωτάθλημα, με τον προπονητή του Εργοτέλη Γιαννη Ταουσιάνη, να χαρακτηρίζει άδικο το αποτέλεσμα.

Οπω είπε μετά το τέλος του αγώνα “θεωρώ ότι δεν μας άξιζε η ηττα όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όλοι το γνωρίζουμε. Σημαντικό παράγοντα αποτελεί το πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχαμε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας πάρα πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ, ωστόσο κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και μάλιστα στην εκπνοή του ημιχρόνου ήρθε ενα τέρμα οι γηπεδούχοι. Στην επανάληψη του παιχνιδιού πιστεύαμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να προσπαθεί και να δημιουργεί ώστε να ανατραπεί το εις βάρος σκορ, κάτι που αν το καταφέρναμε αισθανόμασταν ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε και στην ολική ανατροπή. Η προσπάθεια έγινε οι στιγμές δοθήκανε αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη όπως και οι συνθήκες του αγώνα οι οποίες δεν ήταν ιδανικές λόγω των πολλών διακοπών που χαλούσαν τον ρυθμό, κάτι που μας στοιχίζει σαν ομάδα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο απ’ τα παιδιά. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και όπως έχω ξαναπεί από κάθε ματς μαθαίνεις πράγματα, με το επόμενο ματς να είναι το σπουδαίο γιατί αυτό θα σε πάει παρακάτω. Δεν μας απασχολεί το ότι παραμένουμε πρώτοι και ούτε πριν μας απασχολούσε. Όπως έχουμε τονίσει προετοιμαζόμαστε με κίνητρο την χαρά που θα μας δώσει μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Δεν παρεκκλίνουμε καθόλου απ’ τα βήματα μας”

Ο επιθετικός του Εργοτέλη, Γιώργος Μανουσάκης, ανέφερε με τη σειρά του ότι  “κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι βάση ευκαιριών και το αποτέλεσμα σίγουρα μας αδικεί. Θέλαμε απ’ αυτό το ματς να πάρουμε τρεις βαθμούς ώστε να ξεφύγουμε κι’ άλλο στην βαθμολογία. Παρα την ήττα παραμένουμε πρώτοι με ένα πολύ σημαντικό ματς να ακολουθεί. Στόχος μας είναι να είμαστε καλοί σε κάθε αγώνα, να δείχνουμε ανταγωνιστικότητα στο γήπεδο όσα στοιχεία έχουμε παρουσιάσει έως τώρα, θέλοντας να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Το τι θα δείξει η βαθμολογία θα το δούμε στο τέλος”.