Τάιλερ Μάκμπεθ για Στέφανο Κασσελάκη: Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι και στην Ελλάδα

Πρέπει να διαβάσετε

Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι θα παντρευτούν με τον Στέφανο Κασσελάκη και στην Ελλάδα, μετά την υπερψήφιση του νόμου για την ισότητα στο γάμο, προχώρησε ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑΤάιλερ Μάκμπεθ.

Σε συνέντευξή του στο Star, ο ίδιος σχολιάζοντας το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς.

Αλλά σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας, θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία. Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι, η απάντηση είναι ναι. Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε εδώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι».

Ερωτώμενος σχετικά με το αν ευσταθούν οι φήμες που τους θέλουν να έχουν αγοράσει σπίτι στο Κολωνάκι, ο κ. Μάκμπεθ, σημίεωσε: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε φήμες. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

Απαντώντας για το πώς επηρέασε η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τη ζωή τους, ο ίδιος, σημειώνει: «Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου. Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά, ζεις την εμπειρία του να μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές».

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ, αποκάλυψε ακόμα ότι αναζητά επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, σημείωσε όμως πως μέχρι να βρει μια τέτοια «ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Παράλληλα ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς σκοπούς. Για την Ελλάδα».

Τέλος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές: «Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης στους ανθρώπους που ρωτούν «τι θα γίνει αν δεν» είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα. Από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα, θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του.
Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».

 

Πηγήnewsbeast.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα