Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
22.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Τα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ για την άρτια διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομίας Γυναικών

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομίας Γυναικών, το οποίο έλαβε χώρα 19-24 Μαϊου στο Ηράκλειο.

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, για την άρτια διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομίας Γυναικών, το οποίο έλαβε χώρα 19-24 Μαϊου στο Ηράκλειο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Εθνική μας Ομάδα, η οποία στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα κατέλαβε την 1η θέση, λαμβάνοντας το χρυσό μετάλλιο. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους Διαιτητές-Μέλη του Συνδέσμου μας, για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο Τουρνουά, μαζί με διαιτητές που εκπροσώπησαν τις χώρες που συμμετείχαν σε αυτό και όλοι μαζί έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους. Τα μέλη μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η Κρητική Διαιτησία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα