Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, εξασφάλισε την έξοδο της στην Ευρώπη, μέσα απο την 5η θέση που οδηγεί στο Τσάλεντζ Καπ, σε μια σπουδαία στιγμή και επιτυχία για το σύλλογο.
Μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου (3-0), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, ο προπονητής του ΟΦΗ Γιάννης Καλμαζίδης, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για τη σπουδαία και φέτος πορεία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
“Δυο χρόνια στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Γιάννης Καλμαζίδης, έχει καταφέρει να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας μας. Μαζί με τον πρόεδρο μας, Γιάννη Δανδάλη, χωρίς τον οποίο τίποτα δεν θα ήταν εφικτό, έχουν κάνει ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Κάθε χρόνο, η ομάδα μας, ανεβαίνει ένα βήμα πιο ψηλά και μας κάνει υπερήφανους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη Καλμαζίδη, για τη δουλειά που έχει κάνει στον ΟΦΗ μας” αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.