Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
28.3 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Τα Κριτήρια που Πρέπει να Πληροί ο Ιδανικός Επαγγελματικός Χώρος

Πρέπει να διαβάσετε

Ο επαγγελματικός χώρος σας αποτελεί την καρδιά της επιχείρησής σας. Μέσα στο γραφείο διεκπεραιώνονται οι εκκρεμότητες, λαμβάνονται οι αποφάσεις, και πραγματοποιείται σχεδόν κάθε επιχειρηματική δραστηριότητά σας. Γι’ αυτό, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση κατά την επιλογή του.

Οι ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων είναι μια διαδικασία που αγχώνει τους περισσότερους επαγγελματίες. Ωστόσο, ένα έχετε τα παρακάτω κριτήρια κατά νου, μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία πιο απλή από ποτέ.

#1 Απόσταση από τις Υπηρεσίες

Ανεξάρτητα από τη βιομηχανία και τις λοιπές επαγγελματικές δραστηριότητές σας, θα πρέπει να επισκέπτεστε διάφορες υπηρεσίες ή άλλους επαγγελματίες. Γι’ αυτό, ένα από τα πιο βασικά κριτήρια για την ενοικίαση επαγγελματικών χώρων είναι η απόσταση απ’ αυτές. Ένας χώρος που είναι κοντά στις υπηρεσίες που χρειάζεστε θα σας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο από τις μετακινήσεις.

#2 Ευκολία στην Πρόσβαση

Ακόμα ένας παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε είναι η πρόσβαση στο χώρο. Από τη μια μεριά, αυτό αναφέρεται στο πόσο εύκολα θα μπορείτε εσείς και οι υπάλληλοί σας να φτάσετε στο γραφείο σας. Από την άλλη μεριά όμως, αυτό το κριτήριο είναι βασικό και για την ευκολία των πελατών σας. Έτσι, ελέγξτε εάν ο χώρος βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου ή μετρό και δείτε εάν υπάρχει κοντά κάποιος χώρος στάθμευσης. Έτσι οι ενοικιάσεις γραφείων γίνονται παιχνιδάκι.

#3 Άνεση Χώρου

Ένα ακόμα κριτήριο είναι το μέγεθος του γραφείου. Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση επαγγελματικών χώρων, δημιουργήστε μια λίστα με τα έπιπλα που θα τοποθετήσετε στο γραφείο σας. Εάν έχετε και υπαλλήλους, θα πρέπει να υπολογίσετε και όλα τα γραφεία που θα τοποθετηθούν. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε χώρους που όχι μόνο είναι μεγάλοι για όλα τα έπιπλα, αλλά αφήνουν και ελεύθερο χώρο.

#4 Αριθμός Δωματίων

Επίσης, θα πρέπει ν’ αποφασίσετε πόσα δωμάτια θέλετε να έχει η επαγγελματική στέγη σας. Ενδεχομένως να χρειάζεστε άλλο δωμάτιο για τους υπαλλήλους κι άλλο για εσάς. Επιπλέον, μπορεί να είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός χώρου υποδοχής ή ακόμα κι ενός δωματίου ειδικά διαμορφωμένου για meetings. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, θα πρέπει να βρείτε έναν χώρο που να μπορεί ν’ ανταπεξέλθει.

#5 Φυσικός Φωτισμός

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για ν’ αναζητήσετε ένα γραφείο με άπλετο φυσικό φωτισμό. Αρχικά, συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας αφού ο φωτισμός καταναλώνει αρκετή. Ωστόσο, ίσως ο πιο σημαντικός ρόλος του φυσικού φωτισμού είναι η ικανότητά του να βοηθά στη συγκέντρωση και την ξεκούραση των ματιών. Μ’ αυτό τον τρόπο, ενισχύετε με φυσικό τρόπο την αποδοτικότητά σας.

#6 Θέα από τα Παράθυρα

Εάν θέλετε να κάνετε ένα επιπλέον βήμα, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση στη θέα που έχει το γραφείο σας. Οι ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων Νότια Προάστια έχουν πάντα πλεονέκτημα. Ένας επαγγελματικός χώρος που βρίσκεται ψηλά και δεν έχει εμπόδιο στη θέα του, δίνει κύρος κι επαγγελματισμό στο χώρο. Είναι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν υποσυνείδητα την αντίληψη των πελατών σας για την επιχείρησή σας.

#7 Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Τέλος, δε θα πρέπει ν’ αμελήσετε να ελέγξετε την κατάσταση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ειδικά εάν ο χώρος βρίσκεται σε κάποια παλιά πολυκατοικία. Οι εγκαταστάσεις πρέπει να μπορούν να δεχτούν τα μηχανήματα που θα συνδέσετε χωρίς να προκαλούν θέματα.

Έχοντας κατά νου τις παραπάνω συμβουλές, θα βρείτε τον ιδανικό χώρο για την επιχείρησή σας. Ένας καινούργιος χώρος δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει πολλές επιλογές για να βρείτε σίγουρα έναν καλαίσθητο και λειτουργικό επαγγελματικό περιβάλλον στην οδό Λεωφόρος Συγγρού 146.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα