Βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον… εαυτό της και την Τεχνητή Νοημοσύνη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε το πρόγραμμα του κόμματος.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολι στο Γκάζι, παρουσιάζοντας τον εαυτό της, ως πυροσβέστη, λιμενικό, δικαστή, δασκάλα, αγρότισσα, στρατιωτικός του ’40 (σ.σ. για τις γερμανικές αποζημιώσεις) μέχρι και αρχαία Ελληνίδα (σ.σ. για την επιστροφή των Γλυπτών), και άλλα, ανάλογα με την θεματική που παρουσιαζόταν.


«Ο άνθρωπος μπροστά. Αυτή είναι η μεγάλη νίκη της Πλεύσης Ελευθερίας, που βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Ενα δίκτυο ανθρώπων εργάζεται για το πρόγραμμά μας”, τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσέθεσε: «Δεν είμαστε μονοθεματικό κόμμα. Έχουμε πρόγραμμα. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για αυτό που κάνουμε σήμερα και το οποίο είναι πρωτοποριακό. Για αυτό το πρόγραμμα δούλεψαν πάνω από 60 προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, 150 από την Ελλάδα, ενώ εργάστηκαν και άλλοι από όλο τον πλανήτη».




