Τ. Πασαλίδης: “Όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στο σπίτι μας ” (Video)

Πρέπει να διαβάσετε

Το στίγμα του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο έδωσε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο δυναμικός αμυντικός στάθηκε στο γεγονός της αξιοποίησης της έδρας, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα του να βρεθεί στα play offs, ενώ αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλο του Ομίλου.

Αρχικά στις δηλώσεις του ο Πασαλίδης στάθηκε στο γεγονός της έδρας, που θα πρέπει να γίνει το όπλο της ομάδας για να πετύχει το στόχο του: “Τα δυο προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε εντός έδρας πρέπει να είναι η βάση για αυτό που θέλουμε να πετύχουμε εφέτος, έτσι ώστε το τέλος να είμαστε στις έξι πρώτες θέσεις και τα play offs. Για αυτό πρέπει να έχουμε μια δυνατή έδρα για να καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στο σπίτι μας”.

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο αμυντικός του ΟΦΗ ανέφερε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, παρότι δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κόντρα στους αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς να καταφέρνουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς”.

Ενώ τέλος στάθηκε και στον Ατρόμητο, ομάδα που ο ΟΦΗ αντιμετώπισε πρόσφατα και σε φιλικό αγώνα: “Με τον Ατρόμητο παίξαμε και φιλικό παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα με κάποια δυνατά σημεία, απο εκεί και πέρα εμείς πρέπει να χτυπήσουμε στα αδύνατά του σημεία. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα