Η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής παρουσία του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδος και Βουλευτή Ηρακλείου  Βασίλη Κεγκέρογλου συνεδρίασε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Συζητήθηκαν οι τρέχουσες Πολιτικές εξελίξεις , διαπιστώνοντας ότι «ο ένας χρόνος διακυβέρνησης της Χώρας από την Ν.Δ.» αναδεικνύει τις υπαρκτές μας διαφορές .

Χωρίς να αγνοούμε τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας , η περίοδος πριν κι μετά από την διάρκεια της, χαρακτηρίζεται από ξεπερασμένες νοοτροπίες , παλαιοκομματισμό και αδιαφάνεια.

Η οικονομία πέρασε από την αναιμική ανάπτυξη στην ύφεση.

Η εργασία υποτιμήθηκε και απειλείται καθημερινά. Το κοινωνικό κράτος μοιάζει με αποπαίδι.

Η πραγματική οικονομία , ο τουρισμός , οι μικρομεσαίοι , ο αγροδιατροφικός τομέας απειλούνται από την λογική «βλέποντας και κάνοντας».

Οι ανισότητες μεγαλώνουν , οι ευάλωτοι και οι νέοι αποδυναμώνονται και βέβαια πίσω από το επικοινωνιακό σόου στήνεται το νέο πελατειακό κράτος της δεξιάς.

Σε αυτή την νέα εποχή εμείς επιλέγουμε να βγούμε μπροστά , με στάση ευθύνης ,με προγραμματική , μαχητική τεκμηριωμένη αντιπολίτευση , για την νέα αλλαγή.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι παρόν, απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ. και στις «αυταπάτες και λαϊκισμό» του ΣΥΡΙΖΑ».